2841031897 Αμπατσίδη 4, Νεάπολη, Λασιθίου manosmoto85@gmail.com

 

ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ
ανακατασκευες & αναπαλαιώσεις μοτοσυκλετών
 

Η αποκατάσταση της μοτοσυκλέτας θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από το φρεσκάρισμα της βαφής και ένα σετ καινούργια ελαστικά.

Μπορεί οι παλιές μηχανές να αποτελούνται από απλούς κινητήρες , κιβώτια, αναρτήσεις κτλ., τα οποία δεν απαιτούν μεγάλη εξειδίκευση για να επισκευαστούν και να ξαναλειτουργήσουν, χρειάζονται όμως αρκετή υπομονή και επιμονή από τον μάστορα που θα αναλάβει να τα ανακατασκευάσει. Αυτό συμβαίνει διότι, σε αντίθεση με τις σύγχρονες μηχανές όπου τα ανταλλακτικά τους ταιριάζουν γάντι στην σωστή θέση και ρυθμίζονται από υπολογιστές, οι παλιές μηχανές χρειάζονται αρκετές μετατροπές και τροποποιήσεις όπως κολλήσεις, αμμοβολές, γεμίσματα κ.α.

Στόχος μας στη ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα σας να μοιάζει όπως ήταν όταν βγήκε από το εργοστάσιο, αν όχι ακόμα καλύτερη. Οι αναπαλαιώσεις μας δημιουργούν κάτι περισσότερο από μια όμορφη μοτοσικλέτα αφού πλέον θα έχετε στην κατοχή σας μια αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που θα μπορείτε να απολαύσετε για πολλά χρόνια με την κατάλληλη συντήρηση.

 

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ